Slenaken Sl4 Gulpen-Wittem

Heijenrath Download deze route

Slenaken Sl4 Gulpen-Wittem

Heijenrath Wandelroute 5,2 km Moeilijk
Van loofbossen tot graslanden, van akkers tot oevers, van poelen tot boomgaarden en holle wegen: het Gulpdal heeft het allemaal. Tijdens deze wandelroute verken je het gebied ten zuiden van Heijenrath, een klein Limburgs gehucht met slechts 125 inwoners. Hier zul je de natuur rondom Slenaken ontdekken en verkennen, dat niet te missen is als je wandelt in Zuid-Limburg. In en rond de hellingbossen zul je allerlei soorten beplanting en dieren tegenkomen. Je kunt starten en parkeren in Heijenrath, bij restaurant Gerardushoeve. De route is te volgen via de zwarte paaltjes.

Overzicht

Start- en eindpunt

Heijenratherweg 23, 6276 PD Heijenrath, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

5,2 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website