Slenaken Sl7 Gulpen-Wittem

Heijenrath Download deze route

Slenaken Sl7 Gulpen-Wittem

Heijenrath Wandelroute 4,2 km Gemiddeld
De hellingbossen bij Slenaken, midden in het Gulpdal, zijn onmisbaar voor de wandelaar in Limburg. Deze wandelroute van ongeveer 4 kilometer is niet al te moeilijk, maar doet qua omgeving niet onder aan pittigere routes. Ten noorden van Heijenrath maak je een rondje door het Zuid-Limburgse heuvelland, waar je allerlei soorten natuur zult zien. Het landschap van de Gulp kent vele gezichten: een boeiende afwisseling van loofbossen, graslanden, akkers, drassige oevers, poelen, boomgaarden en holle wegen. Parkeren is mogelijk bij restaurant Gerardushoeve in Heijenrath. Voor deze route houd je de rode paaltjes aan.

Overzicht

Start- en eindpunt

Heijenratherweg 23, 6276 PD Heijenrath, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

4,2 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website