Slenaken Sl8 Gulpen-Wittem

Heijenrath Download deze route

Slenaken Sl8 Gulpen-Wittem

Heijenrath Wandelroute 6,4 km Moeilijk
Als in je Zuid-Limburg bent, is het wandelgebied rondom Slenaken iets wat je absoluut niet mag missen. De hellingbossen daar zijn een thuis voor tal van soorten dieren en planten. Deze wandelroute voert je door het gebied ten noorden van Heijenrath richting het gehucht Waterop, naar Beutenaken, waar de Gulp achter de huizen langs stroomt. Tijdens deze moeilijke wandeling van zo'n 7 kilometer zul je weidse uitzichten over het Zuid-Limburgse heuvelland tegenkomen. Je kunt starten en parkeren in Heijenrath. De route is te volgen via de groene paaltjes.

Overzicht

Start- en eindpunt

Heijenratherweg 20-22, 6276 PC Heijenrath, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

6,4 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website