Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Trail Epen 31 km Gulpen-Wittem

Epen Download deze route

Trail Epen 31 km Gulpen-Wittem

Epen Hardlooproute 31,1 km Heel moeilijk
Deze hardlooproute voert je door Slenaken, een Limburgs dorpje dat is ingebed in prachtige natuur. Het Zuid-Limburgse vijfsterrenlandschap maakt deze route een ware beleving. De afstand van 31 kilometer maakt deze route pittig, maar hij is zeker de moeite waard voor een sportieve uitdaging. Ook zal geen enkel geheim van de Zuid-Limburgse natuur je nog onbekend blijven na deze route: je rent door hellingbossen, over holle wegen en langs fruitboomgaarden. Je passeert meerdere keren de Gulp, een zijstroom van de Geul, en komt voorbij de Broekmolen en de Groenendaalse molen. Onderweg steek je ook de grens naar België over. De route is niet bewegwijzerd, maar onder 'download' kun je een routebeschrijving downloaden. Parkeren kan in het centrum van Slenaken, waar je ook genoeg horecagelegenheden zult vinden.

Overzicht

Start- en eindpunt

Terzieterweg 13-17, 6285 Epen, Netherlands

Soort route

Hardlooproute

Afstand

31,1 km

Moeilijkheidsgraad

Heel moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website