Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Van Epen naar Diependal en de Plaat Wi27 Gulpen-Wittem

Epen Download deze route

Van Epen naar Diependal en de Plaat Wi27 Gulpen-Wittem

Epen Wandelroute 5,7 km Moeilijk
Het pittoreske Epen, het beginpunt van deze wandelroute, staat bekend om zijn vele vakwerkhuisjes. Vanaf hier loop je richting het beschermd dorpsgezicht De Plaat en het gehucht Diependal. Je komt onder andere langs Terziet, de Kleine Geul en drie molens: de Volmolen, de Epermolen en de Wingbergermolen. Onderweg zal je bovendien nét niet de grens naar België oversteken. Ook zal het uitzicht over het Zuid-Limburgse heuvellandschap je verbazen. In de omgeving vind je verschillende horecagelegenheden en voldoende parkeermogelijkheden. Volg voor deze wandelroute de blauwe paaltjes.

Overzicht

Start- en eindpunt

Bovenpad 3, 6285 BC Epen, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

5,7 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website