Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Van Epen naar Eperheide Wi25 Gulpen-Wittem

Epen Download deze route

Van Epen naar Eperheide Wi25 Gulpen-Wittem

Epen Wandelroute 4,8 km Moeilijk
Deze wandelroute loopt over een deel van het Plateau van Crapoel, dat is ontstaan door erosie van omliggende rivieren en beken, zoals de Geul. Op de hellingen van dit plateau liggen verschillende bossen. Een daarvan is het Onderstebos, het hellingbos waar je doorheen zult wandelen over brede wegen en smalle bospaden. In het bos zijn allerlei flora en fauna te zien, zoals verschillende soorten wilde rozen. Ook heb je er een goed uitzicht over het heuvelachtige gebied van Zuid-Limburg. De route leidt je van Epen naar Eperheide. In de omgeving zul je voldoende parkeermogelijkheden en horecagelegenheden tegenkomen. De route is te volgen via de rode paaltjes.

Overzicht

Start- en eindpunt

Beatrixweg 17-19, 6285 NB Epen, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

4,8 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website