Van Epen tot Mechelen Gulpen-Wittem

Mechelen Download deze route

Van Epen tot Mechelen Gulpen-Wittem

Mechelen Wandelroute 12,3 km Moeilijk
Deze route wandelroute voert je door het prachtige gebied van Epen tot Mechelen, een paradijs voor iedere wandelaar in Nederland. Je ontdekt het Elzetterbos, onderdeel van het langgerekte Vijlenerbos, en de Geul. De omgeving wordt gekenmerkt door het authentieke Zuid-Limburgse landschap met hoogstamboomgaarden, hagen en holle wegen. Je zult onderweg prachtige uitzichten krijgen over de Zuid-Limburgse heuvels. Je start bij VVV folderpost ‘A Gen Vogelstang’ hoofdstraat te Mechelen en de route is ongeveer 12 km lang. Parkeren is mogelijk in Mechelen. Deze route is niet gemarkeerd met paaltjes. Wel is onder 'downloaden' een separate routebeschrijving beschikbaar.
Op pad door Mechelen 15 februari 2019

Ga mee op pad met Jenneke door Mechelen!

Bekijk de vlog

Overzicht

Start- en eindpunt

Hoofdstraat 73, 6281 BC Mechelen, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

12,3 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website