Vergezichtenroute

Epen Download deze route

Vergezichtenroute

Epen Fietsroute 30,7 km Moeilijk
Gedurende deze fietsroute heb je prachtige uitzichten over de Zuid-Limburgse heuvels. Onderweg beleef je onder andere de dorpjes Gulpen, Epen en Eys. Je zult versteld van de prachtige natuur en de vele vergezichten. Laat je niet uit het veld slaan door de kuitenbijters in het landschap: bedenk dat na elk klimmetje niet alleen een mooi uitzicht, maar ook een ontspannende afdaling op het programma staat. Je kunt de route ook ontdekken met een e-bike, die je op verschillende plekken in de regio kunt huren. Het startpunt is bij het Visit Zuid-Limburg Servicepunt in Epen (Servicepunt Super - Wilhelminastraat 15). Let op, deze route is niet bewegwijzerd. Wel is onder 'downloaden' een losse wegbeschrijving beschikbaar. Parkeren is mogelijk in het centrum van Epen.

Overzicht

Start- en eindpunt

Krekelstraat 18, 6285 AR Epen, Netherlands

Soort route

Fietsroute

Afstand

30,7 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website