Vlak langs de Maas Zuid-Limburg

Elsloo Download deze route

Vlak langs de Maas Zuid-Limburg

Elsloo Wielrenroute 92,4 km Makkelijk
Het Zuid-Limburgse landschap is bij uitstek geschikt voor een prachtige wielrennerstocht. Deze wielrenroute is een ware beleving waarbij je verschillende bekende colletjes, zoals de Fromberg, aan zult doen. Ook fiets je een stukje door de Belgische voerstreek. Er zijn echter ook verschillende vlakke stukken, waardoor er flink wat snelheid gemaakt kan worden. Gedurende de route komt je langs allerlei Limburgse dorpjes zoals Valkenburg, Simpelveld en Meerssen. Ook de verschillende Maas-dorpjes, zoals Eijsden en Elsloo, zijn meer dan de moeite waard. Je zult versteld staan van de prachtige natuur en de mooie vergezichten die je onderweg tegenkomt. Parkeren en starten kan bijvoorbeeld in Simpelveld, op de markt. Deze route is niet bewegwijzerd, maar is beschikbaar voor GPS (GPX bestand) en Garmin.

Overzicht

Start- en eindpunt

Kasteel Elsloo, Maasberg 1, 6181 GV Elsloo

Soort route

Wielrenroute

Afstand

92,4 km

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website