Wielrenroute Vaals - Schinveld - Vaals

Vaals Download deze route

Wielrenroute Vaals - Schinveld - Vaals

Vaals Wielrenroute 101,4 km Heel moeilijk
Va(a)ls plat? Wat mag je daar nu van verwachten? Nou, noem deze rit gerust een avontuur. En ja, in deze route van Limburg Cycling en Grimpeur zitten genoeg hoogtemeters, maar die ga je niet op de bekende klimmen in de omgeving van Vaals inwinnen. 

Dit is een atypische rit met een uitdagend parcours en onbekende hellingen. Het vertrekpunt is Landal Vaals. En al meteen vanaf het begin stuur je richting het onbekende. 

Er gaat geklommen worden maar dan op z’n Duits! Met 95 kilometer voor de wielen en ruim 1000 hoogtemeters te overwinnen ben je 'fix und fertig' als je de top van de Vaalserberg weer ziet opdoemen. Eén geluk. Die hoef je niet meer op!

Kijk voor meer unieke routes op grimpeur.nl of limburgcycling.com/routes of voor meer info over deze route op Vaals-Schinveld-Vaals.

Overzicht

Start- en eindpunt

Landal Vaals, Randweg 2 te Vaals

Soort route

Wielrenroute

Afstand

101,4 km

Moeilijkheidsgraad

Heel moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website