Wijlre W4 Gulpen-Wittem

Elkenrade Download deze route

Wijlre W4 Gulpen-Wittem

Elkenrade Wandelroute 4,3 km Moeilijk
Voor de ervaren wandelaar, die niet bang is van een pittige route, is deze route een goede uitdaging. Volg de rode paaltjes en laat jezelf leiden langs het vijf-sterrenlandschap ten noorden van het dorpje Wijlre. 

Vergeet onderweg niet te genieten van het uitzicht! De auto parkeren? Dat kan het beste in Elkenrade bij de Moorenheideweg, waar je ook voldoende horecagelegenheden vindt om uit te rusten na de wandeling.

Overzicht

Start- en eindpunt

Moorenheideweg, Elkenrade

Soort route

Wandelroute

Afstand

4,3 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website