Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Gulpener BrouwLokaal Het bierbelevingscentrum van Nederland

Gulpen Bezoek website

Gulpener BrouwLokaal Het bierbelevingscentrum van Nederland

Gulpener BrouwLokaal Het bierbelevingscentrum van Nederland Rijksweg 19AGulpen 0434507558 Stuur e-mail Naar de website
Ontdek het huis van de Vrije Brouwer, het Bierkenniscentrum van Nederland. Dompel onder in de Gulpener bier- en brouwgeschiedenis. Daal af naar de gewelfde kelders met meer dan 100 verschillende bierstijlen vanuit de hele wereld. Brouw het eigen bier in de Microbrouwerij. Bezoek de Gulpener Bierbrouwerij tijdens de rondleiding. Geniet van een Gulpener speciaalbier in de Hoptuin.

Bezoekers worden verrast door de smaak van de regio in het eetcafé waar volgens het 25 miles concept gewerkt wordt. Dit betekent dat alle ingrediënten uit een straal van 40 kilometer gehaald worden. Thuis aan de slag met bierbrouwen of op zoek naar een bierig cadeau voor het thuisfront? Kom dan langs in de Bierwinkel. 

Beleef en ontdek het Gulpener BrouwLokaal en de Gulpener Bierbrouwerij tijdens één van de arrangementen: 

Gulpener beleving (corona proof).
Rondleiding Gulpener Bierbrouwerij.
Brouw je eigen bier.
Brouw mee met de brouwer.
High Beer: bierproeverij met lokale kazen.
Bier & spijs workshop.
Vintage bierproeverij.

Benieuwd naar de andere arrangementen of reserveringen?
Raadpleeg hiervoor de website.

Mijn eigen biertje brouwen
Mijn eigen biertje brouwen 22 september 2017

Hij gaat er komen: het Limburg lonkt biertje! Ik was afgelopen week in het Brouwlokaal van Gulpener om mijn eigen (pompoen)biertje te brouwen. Lees er alles over in mijn blog. Lees meer >

Overzicht

Adres
Rijksweg 19A, Gulpen
0434507558
Openingstijden

Het Gulpener Brouwlokaal is dagelijks van 11:00-22:00 uur geopend. Ook toegankelijk voor enkel een hapje of een goed glas speciaalbier!


Parkeren:
Het beste kunnen bezoekers de auto op het Willem Alexanderplein of op de parkeerplaats aan de Tramweg parkeren. Parkeren is hier gratis. De bus brengt bezoekers tot voor de deur. Raadpleeg hiervoor de openbaar vervoer website. Sportievelingen die met de fiets komen, kunnen deze in de Hoptuin stallen.

Gehandicapten

Het eetcafé met terras en de Bierwinkel zijn voor rolstoelgebruikers toegankelijk via Rijksweg 19B. De Hoptuin is voor rolstoelgebruikers via de Rosstraat toegankelijk. Tevens is er een invalidentoilet beschikbaar.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Gulpener BrouwLokaal Het bierbelevingscentrum van Nederland. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Meer van Gulpener BrouwLokaal Het bierbelevingscentrum van Nederland

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Bier

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website