Winkels in Gulpen-Wittem

Winkelplezier in Gulpen-Wittem

Ga je graag winkelen? Dan kun je in het centrum van Gulpen met winkels en terrasjes lekker ontspannen. Ook de weekmarkt op donderdagochtend van 8.30 - 12.30 uur zorgt voor een gezellige drukte. Ook in de andere dorpskernen geniet je van het bourgondische leven. Je zult zien: elke dorpskern is bijzonder en uniek!

Visit Zuid-Limburg Shop Gulpen

Hier in het hart van het Heuvelland geven we je met alle liefde insidertips over de mooiste routes, plekjes en leukste activiteiten in Gulpen en omgeving. Je vindt hier ook diverse originele cadeaus uit de streek, souvenirs en tickets voor attracties en evenementen. Locatie: Dorpsstraat 27 - Gulpen.

Er valt nog zo veel te ontdekken in Gulpen-Wittem:

Bourgondisch & gastvrij

In Gulpen-Wittem kun je genieten van het bourgondische leven. Van een kop koffie met vlaai of een lunch tot een stijlvol diner. De horeca biedt een rijk aanbod: van knus eetcafé tot toprestaurant. Waar je ook aanschuift, op menig menukaart prijken streekproducten. 

Lees verder

Altijd iets te doen!

In Gulpen-Wittem is altijd iets te doen. Het hele jaar door is er een groot, gevarieerd aanbod aan muzikale, culturele, culinaire en sportieve evenementen. Binnen én buiten in het 5-sterrenlandschap. Vind hier een evenement dat bij jou past. 

Lees verder
Uitzicht op Eys in glooiende heuvels met een roze lucht.

Een magnifiek 5-sterrenlandschap

De omgeving van Gulpen-Wittem is uniek en karakteristiek. Een plek waar je je helemaal kunt opladen. Het gastvrije landschap biedt rust en een bijzondere sfeer. Tegelijkertijd is er voldoende uitdaging om te wandelen of fietsen.

Lees verder