Hotel en Restaurant de Zevende Heerlijkheid

Slenaken Bezoek website

Hotel en Restaurant de Zevende Heerlijkheid

Hotel en Restaurant de Zevende Heerlijkheid Grensweg 9Slenaken 043-4573259 Stuur e-mail Naar de website
Hotel, appartement en restaurant de Zevende Heerlijkheid is een sfeervolle zaak met een prachtig panorama over de Gulpvallei. De Zevende Heerlijkheid is gelegen in het schilderachtige dorp Slenaken, midden in de Zuid-Limburgse heuvels. 

Je kunt hier terecht voor een kop koffie met Limburgse vlaai, borreltapas of een culinair diner. Op zoek naar een gezellige zitplaats in de serre of bij de haard? Vanaf iedere hoek heb je een mooie uitkijk op het Limburgse landschap.

Het is een uitgelezen kans voor een mooie wandeling met vele vergezichten, prachtige wandelpaden en bossen die je langs de velden en rivieren voeren. 

Bij het restaurant zijn er diverse wandelroutes beschikbaar.

Op vakantie? Dan is de Zevende Heerlijkheid ook de perfecte uitvalsbasis om te overnachten in één van de ruime kamers of in het spiksplinternieuwe appartement.

Overzicht

Adres
Grensweg 9, Slenaken
043-4573259
Openingstijden

Hotel en appartement de Zevende Heerlijkheid is zeven dagen per week geopend. Restaurant de Zevende Heerlijkheid is van woensdag- tot en met zondagmiddag geopend.

Gehandicapten

Het restaurant beschikt over een ruim toilet dat voor rolstoelgebruikers toegankelijk is. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Hotel en Restaurant de Zevende Heerlijkheid. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Meer van Hotel en Restaurant de Zevende Heerlijkheid

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website