Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Hotel en Restaurant de Zevende Heerlijkheid

Slenaken Bezoek website

Hotel en Restaurant de Zevende Heerlijkheid

Hotel en Restaurant de Zevende Heerlijkheid Grensweg 9Slenaken 0434573259 Stuur e-mail Naar de website
Brasserie de Zevende Heerlijkheid is een zeer sfeervolle zaak met een prachtig panorama uitzicht op de Gulpvallei. De Zevende Heerlijkheid is gelegen in het schilderachtige dorp Slenaken, midden in de Zuid Limburgse heuvels. 

Je kunt hier terecht voor een kop koffie, lunch, diner of om te borrelen. Op zoek naar een gezellige zitplaats in de serre of bij de haard? Vanaf iedere hoek heb je een mooie uitkijk op het panorama in de omgeving.

Het is een uitgelezen kans voor een mooie wandeling met vele vergezichten, prachtige wandelpaden en bossen die je langs de velden en rivieren voeren. 

Bij de brasserie zijn ook diverse wandelroutes beschikbaar en vlakbij de Belgische grens kun je ook van overheerlijke speciaalbieren en borrelplateaus genieten. 

Op vakantie? Dan is de Zevende Heerlijkheid ook de perfecte uitvalsbasis om te overnachten in één van de ruime kamers.

Overzicht

Adres
Grensweg 9, Slenaken
0434573259
Openingstijden

De brasserie is dagelijks vanaf 10:00 uur voor je geopend.

Gehandicapten

De brasserie beschikt over een ruim toilet dat voor rolstoelgebruikers toegankelijk is. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Hotel en Restaurant de Zevende Heerlijkheid. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Meer van Hotel en Restaurant de Zevende Heerlijkheid

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website