Restaurant en Hotel de Zevende Heerlijkheid

Slenaken Bezoek website

Restaurant en Hotel de Zevende Heerlijkheid

Restaurant en Hotel de Zevende Heerlijkheid Grensweg 9Slenaken 043-4573259 Stuur e-mail Naar de website
Restaurant, Hotel en Appartement de Zevende Heerlijkheid is een sfeervolle zaak met een prachtig panorama over de Gulpvallei. De Zevende Heerlijkheid is gelegen in het schilderachtige dorp Slenaken, midden in de Zuid-Limburgse heuvels. 

Je kunt hier terecht voor een kop koffie met Limburgse vlaai, borrel-tappas of een culinair diner. Op zoek naar een gezellige zitplaats in de serre of bij de haard? Vanaf iedere hoek heb je een mooie uitkijk op het Limburgse landschap. ‘s Zomers geniet je als een god in Frankrijk vanaf het terras met uitzicht over de Gulpvallei. 

Bezoek Slenaken voor een mooie wandeling met vele vergezichten, prachtige wandelpaden en bossen die je langs de velden en rivieren voeren. Loop gerust het restaurant binnen; er diverse wandelroutes beschikbaar.

Op vakantie? Dan is de Zevende Heerlijkheid ook de perfecte uitvalsbasis om te overnachten in één van de ruime kamers of in het spiksplinternieuwe appartement.

Via de eigen website boek je altijd de laagste prijs voor logies en ontbijt en ook de best geprijsde arrangementen. Ook de annuleringsvoorwaarden zijn het meest gunstig als je boekt via de eigen website http://www.zevendeheerlijkheid.nl

Overzicht

Adres
Grensweg 9, Slenaken
043-4573259
Openingstijden

Het hotel en het restaurant is van april t/m oktober zeven dagen per week boekbaar. Het restaurant is in deze maanden geopend van woensdag tot en met zondagmiddag.  In de maanden november - maart gelden andere openingstijden welke vermeld staan op www.zevendeheerlijkheid.nl 

Gehandicapten

Het restaurant beschikt over een ruim toilet dat voor rolstoelgebruikers toegankelijk is. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Restaurant en Hotel de Zevende Heerlijkheid. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Meer van Restaurant en Hotel de Zevende Heerlijkheid

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website