detail

Mieny´s Koffie & Broodjes bar

Gesitueerd in het centrum van  Gulpen op een steenworp afstand van de markt. Mieny's biedt verrukkelijke koffie, heerlijke verse broodjes, warme hapjes, koude dranken en nog veel meer aan! Alles kan ook afgehaald worden

Mieny’s broodjes worden ter plaatse afgebakken met elke dag vers beleg. De koffies zijn gemaakt met versgemalen koffiebonen. Mieny's  beschikt over twee koffiemolens die beide een andere melange bevatten om zo de gasten heerlijke koffie en speciale koffies te kunnen aanbieden.

Alle (speciale) koffies kunnen ook bereid worden met soja/kokos/amandel/ lactosevrije melk. Vraag ernaar aan de barista. Natuurlijk is het mogelijk om alles aan te passen aan de wensen van de gasten. Bestellingen voor de lunch periode dienen tussen 09.30-10.30 uur telefonisch door gegeven te worden in verband met de drukte.
+3

Openingstijden


Dinsdag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur.

Juni, juli en augustus
Maandag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur.
Zondag van 11.00-16.00 uur.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Mieny´s Koffie & Broodjes bar. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!