Historisch Huisje

Eys Bezoek website

Historisch Huisje

Historisch Huisje Op de Kamp 10Eys 06-53375094/043-4511862 Stuur e-mail Naar de website
Het huisje ligt aan de buitenzijde van het dorp en heeft zicht op het open agrarisch land. In de verte is de spoorlijn van de stoomtrein te zien. Het huisje is uit Kunradersteen gebouwd, een natuursteensoort die karakteristiek voor Eys en omstreken is. 

Het huisje ligt uitstekend voor wandelaars en fietsers. Vanaf het huisje zijn er wandelroutes naar Nijswiller en Wahlwiller en in andere richting naar het dorp met de parochiekerk. Het huisje is bedoeld voor twee personen. Wifi is aanwezig.

Overzicht

Prijs Vanaf € 225,00

Verblijfstarief vanaf € 225,00 per weekend.

Adres
Op de Kamp 10, Eys
06-53375094/043-4511862
Accommodatie

Het Historisch Huisje straalt binnen een rustieke sfeer uit vanwege de wanden van natuursteen en de oude houten spanten. Op de begane grond is een eet-en zitgelegenheid en een halfopen keuken aanwezig. 

In de entree is een toilet voorhanden en op de verdieping is een open slaapvertrek met badkamer, waarin douche en wastafel en een tweede toilet, aanwezig. Bovendien is boven een extra zitje en schrijftafel. Centrale verwarming, radio en televisie met dvd zijn voorhanden.

Voorzieningen
Animatie
Aparte slaapkamers max. 6 personen
Bar / Kantine
Oplaadpunt e-bike
Linnen (verhuur)
Parkeerplaats
Restaurant / Eetgelegenheid
Speeltuin
Sportveld / Eigen terrein
Tuin / Terras
TV
Wasmachine
Oplaadpunt elektrische auto
Wifi / Internet
Zwembad
Airconditioning
Sauna
Eten & drinken

Het huisje heeft een complete mogelijkheid om zelf te koken. De keuken is met een 3-pits gastoestel, een ijskast met diepvriesvak, een combi-oven en een koffieapparaat uitgerust. 

Op loopafstand is een kleine kruidenier en een warme bakker met koffiehoek vindbaar. Voorts zijn in het dorp twee restaurants en een frituur aanwezig.

Parkeren

Voor je auto is een eigen parkeerruimte nabij de tuin aanwezig. Voor fietsen is plaats in de tuinberging. Aan de voorzijde van het huisje, direct aan de straat, is een klein terras. Op een afstand van 20 meter is nog een door hagen omsloten prieel in het groen voor je aanwezig.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Geopend

Het vakantiehuis kan het hele jaar worden gehuurd. Het vakantiehuis is een 'vrijdag' huis. Vanaf april tot november inclusief kerst en nieuwjaar geldt alleen verhuur voor hele weken. Voor de overige periode ook per weekend of midweek.   

Huisdieren

Huisdieren zijn toegestaan na telefonische afspraak.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Historisch Huisje. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

In de omgeving

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website