detail

Schaapskooi Mergelland

De vakantiewoningen van Schaapskooi Mergelland liggen op één van de fraaiste plekken in Zuid Limburg direct aan de rand van het Bovenste Bos. Gasten kunnen hier van het landschap tussen Geul en Gulp genieten, dat voor  sportievelingen én rustzoekenden heel wat te bieden heeft. Wandel door het Heuvelland, bezoek Epen, Mechelen, Slenaken en Gulpen, ontmoet de schapen, en geniet van de eindeloze vergezichten. Ontdek tijdens een wandeling of fietstocht het bourgondische Heuvelland.
+1

Accommodatie


Het eigen terras ligt op het zuiden zodat gasten de gehele dag van de zon en de afgesloten tuin kunnen genieten. Voor de gezellige avonduren is er een kachel/open haard en uiteraard televisie aanwezig. De gehele woning is centraal verwarmd. Op de begane grond bevindt zich de zitkamer met een tweepersoons bedbank, open keuken en toilet. Op de eerste verdieping ligt de slaapkamer met twee eenpersoons bedden en een aparte doucheruimte met een tweede toilet. De ligging is aan de rand van het bos.

Voorzieningen


  • Aparte slaapkamers max. 6 personen
  • Linnen (verhuur)
  • Parkeerplaats
  • Restaurant / Eetgelegenheid
  • Tuin / Terras
  • TV
  • Wifi / Internet

Eten & drinken


De open keuken in de vakantiewoning beschikt over een inductie kookplaat, oven, magnetron, et cetera. In het naburige Epen en Mechelen zijn tal van mogelijkheden om lekker buiten de deur te eten.

Parkeren


Schaapskooi Mergelland beschikt over een eigen parkeerplaats, waar voldoende plekken zijn.

Openingstijden


Deze vakantiewoning is gedurende het hele jaar geopend. De woning is te huur voor een gehele week. Van vrijdag tot vrijdag. Voor een afwijkende verblijfsduur s.v.p. contact opnemen via telefoon of email.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Ja

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Schaapskooi Mergelland. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!