detail

Vakantiewoning 'Bitseelberch'

Maastrichterweg 11
Slenaken
De  vakantiewoning bevindt zich op de begane grond. Het betreft het afgescheiden achterste deel van de met historische materialen in 2011 verbouwde boerderij. Met de herbouw is rekening gehouden met ieders privacy. De vorm van de boerderij en de omgeving (stilte gebied) vertegenwoordigen een cultuur-historische waarde.

Accommodatie


Vakantiewoning ‘Bitseelberch’ is landelijk en sfeervol ingericht en beschikt over 3 comfortabele kamers voor twee personen met elk een eigen sanitair (inloopdouche, wastafel en toilet). Twee slaapkamers beschikken over een directe toegang naar de tuin met een eigen terras. Deze kamers hebben een schuin oplopend hoog balken plafond wat doorloopt in de badkamer. De derde kamer, met gelijke voorzieningen, heeft een muur van veldbrandsteen wat voor een speciale sfeer zorgt.

Voorzieningen


  • Aparte slaapkamers max. 6 personen
  • Parkeerplaats
  • Tuin / Terras
  • TV
  • Wifi / Internet

Eten & drinken


Op loopafstand ligt het gezellige Slenaken, met cafés, restaurants en terrasjes, waar je van streekproducten en bieren van Limburgse bodem kunt genieten. Voor boodschappen kun je bij de plaatselijke supermarkt/ bakker terecht.

Parkeren


Voor de gasten is er een privé parkeerplaats voor drie auto’s beschikbaar. Ook is er een mogelijkheid om fietsen te stallen in een, alleen voor de gasten beschikbare, afsluitbare schuur.

Openingstijden


Van maart tot december.

Toegankelijkheid


De vakantiewoning is volledig gelijkvloers met inloopdouche.

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Vakantiewoning 'Bitseelberch'. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!