detail

Vakantiewoning De Witseborn

Vakantiewoning De Witseborn (2 tot 4 personen) ligt aan de rand van het dorpje Epen, omgeven door een groen heuvellandschap. Hier kun je van elk seizoen weer op een andere manier genieten. Dit prachtige stukje Zuid Limburg is voor jong en oud de ideale plek om even aan de drukte te ontsnappen en heerlijk tot rust te komen. De vakantiewoning is een heerlijke plek om na te genieten van een fijne dag in het heuvelland of een bezoekje aan bijvoorbeeld Valkenburg, Maastricht of Aken.
+7

Accommodatie


In de, in 2018 opnieuw ingerichte vakantiewoning (2 tot 4 personen), kom je binnen via de hal. Hier is een kapstok, een spiegel en liggen de kussens voor de twee buitenterrassen. Je kunt vanuit de hal naar de slaapkamer gaan of naar de woonkamer. De ruime woonkamer met keuken is van alle gemakken voorzien. In de keuken zijn een oven, magnetron, Nespresso koffie apparaat, vaatwasmachine, koelkast en diepvries aanwezig.

Voorzieningen


  • Aparte slaapkamers max. 6 personen
  • Linnen (verhuur)
  • Parkeerplaats
  • Tuin / Terras
  • TV
  • Wasmachine
  • Wifi / Internet

Eten & drinken


In de keuken kunnen gasten zelf een maaltijd bereiden.

Parkeren


Een parkeergelegenheid is aanwezig.

Openingstijden


Vakantiewoning De Witseborn is het gehele jaar geopend.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Vakantiewoning De Witseborn. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!