detail

Vakwerkhoes Epen

Vakantiewoning het Vakwerkhoes is de ideale vakantiewoning voor diegene die op zoek is naar rust en zeer veel gezellige ruimte. Buiten een overdekt terras aan de achterzijde, een zonneterras aan de voorzijde en nog een speelweide. Van binnen warm en knus en van buiten genieten van de prachtige vergezichten.
+14

Accommodatie


Sfeervolle woonkamer met pellet kachel en open keuken die van alle gemakken voorzien is. Op de begane grond bevindt zich een slaapkamer met tuindeuren naar het terras. Deze slaapkamer beschikt over een eigen open badkamer. Op de 1e verdieping bevinden zich nog 2 slaapkamers allemaal voorzien van 1-persoons boxspring bedden. Vanuit 1 slaapkamer is een knusse zolderkamer te bereiken. En aan de achterzijde bevindt zich de luxe badkamer voorzien van een inloop regendouche, wastafel en een toilet.

Voorzieningen


  • Aparte slaapkamers max. 6 personen
  • Linnen (verhuur)
  • Parkeerplaats
  • Tuin / Terras
  • TV
  • Wifi / Internet

Eten & drinken


Vakantiewoning Vakwerkhoes beschikt over een volledig ingerichte keuken met keuken eiland. De keuken is voorzien van een Bora inductiekookplaat, oven, aparte magnetron, vaatwasser, koelkast met vrieskast, koffiezetapparaat en waterkoker. Liever een keer niet koken? Dan zijn er in de omgeving meer dan voldoende eetgelegenheden voor handen.

Parkeren


Er is ruim voldoende parkeer gelegenheid aanwezig. Ook kunnen er fietsen in de bijbehorende garage gestald worden.

Openingstijden


Het vakwerkhoes is het gehele jaar geopend.

Toegankelijkheid


Nee, behalve dat één slaapkamer met douche op de begane grond gelegen is.

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Vakwerkhoes Epen. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!