detail

Bed & Breakfast 't Wienhoes

Oude Heirbaan 4a
Wittem
In het dorp Partij bij Wittem staat 't Wienhoes. In het midden van de zestiende eeuw was 't Wienhoes naast een herberg, ook een tolhuis waar aan de kasteelheren van Wittem tol betaald moest worden. 

In de prachtig gerestaureerde rechtervleugel is de gelijknamige B&B gevestigd. Je kunt hier heerlijk genieten. Tal van voorzieningen en services zijn aanwezig om je verblijf tot een waar genoegen te maken. Ontdek wat 't Wienhoes te bieden heeft en boek vandaag nog je verblijf.

Tips

Voor de beschikbaarheid of reservering van een kamer kun je de website raadplegen of je neemt telefonisch contact op of je verstuurt een e-mail.
+10

Accommodatie


Er zijn vier tweepersoonskamers en een eenpersoonskamer aanwezig. De kamers zijn smaakvol ingericht, ruim en schoon en hebben ieder hun eigen entree. De kamers liggen op de eerste verdieping en zijn bereikbaar via een trap.
Alle kamers beschikken over een eigen badkamer met toilet, wastafel en douche. De badkamer ligt boven de kamer en deze kun je met een trap bereiken. De kamers zijn minder geschikt voor mensen met mobiliteitsproblemen.

Voorzieningen


  • Bad, douche en toilet op kamer
  • Koffie-/theefaciliteiten
  • Minibar
  • TV op kamer

Oplaadpunt voor e-bike


Een oplaadpunt voor e-bike is aanwezig

Parkeren


Het is niet mogelijk om je auto op het erf te parkeren. In de straat voor 't Wienhoes is een ruime parkeergelegenheid (gratis) aanwezig.

Openingstijden


Op de dag van aankomst is je kamer vanaf 15.00 uur voor je beschikbaar en kun je tot 20.00 uur terecht. Mocht je je bagage eerder willen afzetten dan zou het fijn zijn om dit vooraf mede te delen.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Bed & Breakfast 't Wienhoes. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!