detail

B&B Goedenraad

In het hart van het Heuvelland ligt B&B Goedenraad in het rustige dorp Eys. B&B Goedenraad is het ideale vertrekpunt voor wandelingen, fietstochten en andere uitstapjes in Zuid-Limburg.

B&B Goedenraad is een kleinschalige groepsaccommodatie voor maximaal negen personen. De B&B kan alleen in z’n geheel worden geboekt vanaf zes personen voor minimaal twee nachten.

Uiteraard met een ontbijt (luxe) en gebruik van alle voorzieningen zoals: tuin, lounge (luxe), televisiekamer, eetkamer en keuken.
+3

Accommodatie


B&B Goedenraad biedt drie luxe tweepersoonskamers met badkamer en één luxe driepersoonskamer met badkamer.

Handdoeken en doucheartikelen behoren tot de standaarduitrusting, daarnaast beschikt iedere kamer over een Nespresso koffiezetmachine met cups, een waterkoker met thee, flesjes water en een draadloze bluetooth speaker.

Naast bovenstaande kamers is het mogelijk om een kleine eenpersoonskamer zonder badkamer gelegen naast twee tweepersoonskamers bij te boeken voor een tiende persoon.

Voorzieningen


  • Bad, douche en toilet op kamer
  • Familiekamer
  • Keuken/kitchenette
  • Koffie-/theefaciliteiten

Oplaadpunt voor e-bike


Een oplaadpunt voor e-bike is aanwezig

Oplaadpunt voor auto


Een oplaadpunt voor auto's is aanwezig

Parkeren


Er zijn voldoende gratis parkeergelegenheden aanwezig.

Openingstijden


Aankomen bij B&B Goedenraad is iedere dag mogelijk na 15.00 uur. Het vertrek is voor 17.00 uur. Je kunt altijd informeren naar de mogelijkheid om eerder te komen of later te vertrekken.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar B&B Goedenraad. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van B&B Goedenraad

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!