detail

De Auw Sjoekelaatfabriek

Kom binnen in de sfeervolle Auw Sjoekelaatfabriek met de mooie en comfortabele kamers met moderne badkamers en heerlijke douche. Het gezellige centrum van Gulpen met diverse horecagelegenheden, fijne terrassen en een divers winkelaanbod liggen op loopafstand. 

Hier geniet je van de vele wandel- en fietsmogelijkheden of van een dagje in de stad. Maastricht, Aken en Valkenburg aan de Geul liggen binnen een straal van vijftien tot twintig kilometer en zijn ook per bus prima te bereiken. 
+4

Accommodatie


Er staan twee B&B kamers ter beschikking: Melk en Puur, dit met een knipoog naar de historie van het pand, de oude chocoladefabriek. Elke kamer heeft een eigen moderne badkamer met inloopdouche.

Een föhn is aanwezig. Het ontbijt wordt in de gezamenlijke gastenruimte Praliné geserveerd waar je tevens een drankje kunt nuttigen, een boek kunt lezen, kletsen met andere gasten of gewoon wat mijmeren over de mooie dag.

Voorzieningen


  • Bad, douche en toilet op kamer
  • Familiekamer
  • Koffie-/theefaciliteiten
  • Minibar
  • TV op kamer

Parkeren


Een gratis parkeergelegenheid vind je in de straat of honderd meter verderop is er een ruim parkeerterrein bij de tennisbanen aanwezig.

Openingstijden


De beschikbaarheid vind je terug in de kalender op de website. In januari en februari is De Auw Sjoekelaatfabriek gesloten.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar De Auw Sjoekelaatfabriek. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van De Auw Sjoekelaatfabriek

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!