EuroParcs Gulperberg

Gulpen Bezoek website Direct boeken

EuroParcs Gulperberg

EuroParcs Gulperberg Berghem 1Gulpen 0031-(0)88-0708480 Stuur e-mail Naar de website
Recreëren op hoog niveau in Zuid-Limburg!

Niet alleen de faciliteiten zijn van een hoog niveau: het vakantiepark bevindt zich namelijk op de zuidelijke helling van de Gulperberg! Vanaf je kampeerplek heb je adembenemende vergezichten over het glooiende Limburgse landschap. 

EuroParcs Gulperberg is de perfecte uitvalsbasis om de mooie natuur van Zuid-Limburg te verkennen. Tegelijkertijd vind je ook het bourgondische Maastricht en de grotten van Valkenburg aan de Geul dichtbij.

Op EuroParcs Gulperberg kun je naast een verblijf in één van de luxe chalets, uiteraard ook terecht met je eigen kampeermiddel op het kampeergedeelte. 


De sanitaire voorzieningen zijn ruim en heerlijk verwarmd. Met je trouwe viervoeter ben je op het campinggedeelte van harte welkom!

Overzicht

Adres
Berghem 1, Gulpen
0031-(0)88-0708480
Accommodatie

Er zijn prachtige diverse chalets, Tiny Houses en glampinglodges (compleet ingerichte tenten) beschikbaar, mooi gelegen en voorzien van alle luxe en comfort. Raadpleeg de website voor de diverse types en foto's.

Voorzieningen
Animatie
Aparte slaapkamers max. 6 personen
Bar / Kantine
Oplaadpunt e-bike
Linnen (verhuur)
Parkeerplaats
Restaurant / Eetgelegenheid
Speeltuin
Sportveld / Eigen terrein
Wasmachine
Oplaadpunt elektrische auto
Wifi / Internet
Zwembad
Airconditioning
Sauna
Tuin / Terras
TV
Eten & drinken

In het sfeervol ingerichte restaurant kun je van heerlijke verse streekgerechten, salades en andere ambachtelijk bereide maaltijden genieten. Je kunt er terecht voor ontbijt, lunch en diner, alles voor een betaalbare prijs. 


Het plateauterras met uitzicht over het Heuvelland is om van te genieten. Tevens kun je in de kleine campingwinkel terecht voor verse broodjes, een ijsje of een afhaalmaaltijd.

Parkeren

Een ruime parkeergelegenheid is aanwezig. Je kunt één auto bij je accommodatie parkeren. Een eventueel tweede auto parkeer je op de centrale parking. Een elektrische auto kun je bij één van de vier laadpalen op de centrale parking opladen.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Internet

Je kunt op het gehele park gratis gebruik maken van het wifinetwerk.

Geopend

EuroParcs Gulperberg is het gehele jaar geopend. 365 Dagen per jaar kun je komen genieten van het Zuid-Limburgse landschap. De receptie is dagelijks geopend tussen 9:00 en 17:00 uur.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar EuroParcs Gulperberg. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Meer van EuroParcs Gulperberg

In de omgeving

Routes in de buurt

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website