Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

FarmCamps De Verloren Kost

Gulpen Bezoek website

FarmCamps De Verloren Kost

FarmCamps De Verloren Kost Verlorenkostweg 1Gulpen 088-8889188 Stuur e-mail Naar de website
Bij FarmCamps De Verloren Kost slaap je letterlijk en figuurlijk 'op niveau'. Midden in dit prachtige heuvellandschap staan de luxe tenten op verschillende niveaus opgesteld. Overal waar je kijkt zie je de bossen, akkers en de weilanden met de koeien en paarden. Mooier kan het niet.

Overzicht

Adres
Verlorenkostweg 1, Gulpen
088-8889188
Kampeerplekken en faciliteiten

Bij De Verloren Kost logeer je in één van de 20 luxe Barntenten. In de Barntent ervaar je het echte glampen... Iedere tent heeft een eigen badkamer met toilet en ligbad, een grote keuken met vaatwasser en Illy espressomachine, een goed gevulde spellenkist en 6 heerlijke bedden waarvan twee op de knusse Hooi Hooi Slaapzolder, een coole slaapplek voor de kids! Met een eigen picknicktafel, buitenstoelen, barbecue, buitenhaard en hangmat kun je ook nog eens buiten de tent optimaal genieten.

Eten & drinken

Op de boerderij is een gezellig, deels overdekt en verwarmd, boerderijterras waar je kunt genieten van een heerlijke kop koffie met een Luikse wafel, een stuk echte Limburgse vlaai of een verse kop soep. En voor de kids is er overheerlijk vers Italiaans schepijs. Als FarmCamps gast kun je bij de boerin ook je eigen verse broodjes of ontbijt bestellen. Dat wordt dan aan de tent bezorgd. Zin in een barbecue? Ook dat kan! Boerin Annemarie regelt het allemaal.

Voor kinderen

Bij De Verloren Kost draait alles om de paarden en pony's die je mag knuffelen, verzorgen, berijden en waarmee je mag gaan wandelen. Daarnaast kun je meehelpen met het voeren van de geitjes, hangbuikzwijntjes, kippen, konijnen, cavia's en pony's. Ook is er een toffe speelweide met voetbalgoaltjes, kun je hutten bouwen in de bosjes, scheuren op de skelter, springen op de trampoline of lekker met zand kliederen. Voor nog meer avontuur loop je naar het naastgelegen bos, speelplezier gegarandeerd!

Voorzieningen
Animatie
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Wifi
Internetmogelijkheden
Verhuurobjecten
Camperplaatsen
Huisdieren in overleg
Gehandicapten
Aantal toeristische plaatsen

20

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Geopend

De tenten van FarmCamps De Verloren Kost zijn te huur vanaf Pasen tot en met de herfstvakantie.

Huisdieren

Bij FarmCamps De Verloren Kost is een beperkt aantal luxe huisdiertenten beschikbaar. In iedere huisdiertent mag maximaal 1 hond worden meegenomen. Wil je graag zo'n tent reserveren geef dat dan aan op het moment van reserveren bij het invoeren van het reisgezelschap dat er een hond meekomt. De hondentoeslag bedraagt € 25,-.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar FarmCamps De Verloren Kost. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Meer van FarmCamps De Verloren Kost

In de omgeving

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website