detail

Groepsaccommodatie Elset

Het pand (10-38 personen) is een monumentale vakwerkboerderij uit de 17e eeuw met een prachtig panorama over het dal van de Geul met terras, gazon en zandveld. De Elset ligt aan een doodlopende weg (stiltegebied) in het gehucht Elzet (Mechelen) dat aan de bosrijke uitlopers van Eifel en Ardennen grenst. Puur natuur en rust worden er met hoofdletters geschreven! Uitsluitend geschikt voor rustige recreatie.
+5

Accommodatie


Het huis is ingericht in een knusse, gezellige huiskamersfeer met als centrale ontmoetingsplaats de ronde open haard. Als sanitaire voorzieningen zijn er twee wasruimten, vier douches en vijf toiletten voorhanden. Verder zijn er zes slaapkamers aanwezig, waarvan twee gelijkvloers en daardoor bijzonder geschikt voor gasten die minder goed ter been zijn. Tevens is er een babybad, een box, drie kinderstoelen, drie baby campingbedden, tv, cd speler en gratis wifi en radio beschikbaar.

Voorzieningen


  • Maaltijdverzorging
  • Zelfverzorging

Eten & drinken


De volledig ingerichte keuken is voorzien van alle gemakken zoals kookgerei, bestek, servies, magnetron, koelkast met diepvriesvak, een 6 pits gasfornuis met grote oven, Bravilor koffiezetapparatuur en een professionele (2 minuten) vaatwasser. Kortom: waarschijnlijk alles wat gasten thuis ook hebben is hier aanwezig. Tevens is het mogelijk om een cateraar voor spijs en drank te contacteren.

Openingstijden


De Elzet is het gehele jaar geopend.

Toegankelijkheid


Er zijn twee slaapkamers gelijkvloers, de douches en toiletten zijn vanaf hier met een rolstoel bereikbaar. Er zijn geen andere, specifieke gehandicaptenvoorzieningen aanwezig.

Huisdieren


Huisdieren zijn toegestaan, maar in overleg.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Groepsaccommodatie Elset. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!