Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Hoeve Hurpesch (XL)

Mechelen Bezoek website

Hoeve Hurpesch (XL)

Hoeve Hurpesch (XL) Hurpescherweg 4Mechelen 043-4559075 Stuur e-mail Naar de website
Een eeuwenoud rijksmonument; een vakwerkboerderij met een historie die teruggaat naar de veertiende eeuw. Sinds 2017 hebben de vakwerkschuren een nieuwe bestemming gekregen en zijn deze gerestaureerd. De trotse eigenaren hebben recentelijk de Hoeve uitgebreid met een zeer mooi Bakhuisje. De Hoeve en het Bakhuisje (30 personen) zijn schitterend gelegen in een stilte- en natuurgebied en ligt aan het wandelpad tussen Mechelen en Epen, aan het eind van een doodlopend onverhard weggetje.

Raadpleeg de website voor meer informatie.

Overzicht

Adres
Hurpescherweg 4, Mechelen
043-4559075
Accommodatie

De Hoeve herbergt 10 slaapkamers, 9 badkamers, 1 (of 2) multifunctionele (vergader-) ruimtes, een woonkamer met houtkachel en een landelijke kookstudio. Er zijn in totaal 26 bedden en 3 kinderbedjes. Iedere badkamer heeft zijn eigen toilet. Op hetzelfde terrein, maar toch privé gelegen, beschikt ‘t Bakhuisje over 2 extra slaapkamers, een woonkamer met houtkachel en aparte keuken. Wie even rust wilt trekt zich terug in het Bakhuisje.

Maximum aantal personen

0

Voorzieningen
Gehandicapten
Huisdieren toegestaan
Eten & drinken

Raadpleeg de website voor meer informatie.

Gehandicapten

De begane grond heeft twee 2-persoonsslaapkamers voorzien van een eigen badkamer. Eén van deze kamers is ook toegankelijk voor mindervaliden.

Geopend

​Deze vakantiewoning is gedurende het hele jaar geopend. Gasten kunnen de woning huren voor een weekend van vrijdag tot zondag of maandag, voor een midweek van maandag tot vrijdag, of per week van maandag tot maandag of vrijdag tot vrijdag. Voor een afwijkende verblijfsduur kunnen gasten altijd contact opnemen.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Hoeve Hurpesch (XL). Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

In de omgeving

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website