Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Prachtvink

Mechelen Bezoek website

Prachtvink

Prachtvink Overgeul 13Mechelen 043-4559075 Stuur e-mail Naar de website
Deze vakantiewoning voor achtentwintig personen bevindt zich in het Zuid-Limburgse dorpje Mechelen, goed verstopt aan het einde van een doodlopend zandweggetje. Voor de kinderen uiteraard een paradijs; met een grote speelweide, een vuurstookplaat, een trampoline en speeltoestellen. De voormalig bovenstal, nu omgetoverd tot prachtige moderne en mooie lichte leefruimte herbergt twaalf slaapkamers en maar liefst veertien badkamers.

Raadpleeg de website voor actuele kortingen en/of aanbiedingen.

Overzicht

Adres
Overgeul 13, Mechelen
043-4559075
Accommodatie

Je komt direct binnen in een gigantische leefruimte. In deze open ruimte welke nagenoeg de volledige benedenverdieping beslaat bevindt zich de open keuken, de woonkamer en het eetgedeelte. Op de begane grond is er een tweepersoons rolstoeltoegankelijke slaapkamer voorzien van een ruime badkamer met douche, wastafel en toilet. Via twee trapopgangen in de woonkamer bereik je de bovenverdieping. De oude metalen spanten vormen de originele dak hoogte van de stal van voor de verbouwing. 

Maximum aantal personen

0

Voorzieningen
Gehandicapten
Huisdieren toegestaan
Eten & drinken

Raadpleeg de website voor meer informatie.

Gehandicapten

Op de begane grond is er een rolstoeltoegankelijke slaapkamer voor twee personen voorzien van een ruime badkamer met douche, wastafel en toilet. 

Geopend

Deze vakantiewoning is gedurende het hele jaar geopend. Gasten kunnen de woning huren voor een weekend van vrijdag tot zondag of maandag, voor een midweek van maandag tot vrijdag, of per week van maandag tot maandag of vrijdag tot vrijdag. Voor een afwijkende verblijfsduur kunnen gasten altijd contact opnemen.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Prachtvink. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

In de omgeving

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website