Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Vakantiewoningen Herlaeve

Mechelen Bezoek website

Vakantiewoningen Herlaeve

Vakantiewoningen Herlaeve Kleebergerweg 2Mechelen 0613964278 Stuur e-mail Naar de website
Verwen jezelf met een bezoek aan deze groepsaccommodatie, ruime 9-14 personen woningen bieden alle comfort in een vijfsterren omgeving aan. Ook voor kinderen is er veel te beleven. Zelfs de hond(en) kunnen mee. Grote tuin met terras en tuinstoelen, zwembad, trampoline. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt of is er beddengoed aanwezig en staat de vlaai klaar!

Overzicht

Adres
Kleebergerweg 2, Mechelen
0613964278
Accommodatie

Herlaeve biedt de unieke mogelijkheid voor maximaal 14 personen. 6 of 7 slaapkamers voor twee personen. Grote woonkamers. Genoeg plaats om te koken op een 5 pits gasfornuis of inductiefornuis. Beide huizen hebben 2 badkamers. De Korebloom heeft een houtkachel en een aparte tv kamer.

Maximum aantal personen

0

Voorzieningen
Gehandicapten
Huisdieren toegestaan
Eten & drinken

In de buurt zijn er meerdere mogelijkheden om te eten. Op loopafstand is een cafetaria, restaurant et cetera bereikbaar. Dus mogelijkheden genoeg, gezellige eetgelegenheden en voldoende terrasmogelijkheden in de nabijheid. In het gezellige dorpje Mechelen kunnen gasten nog heerlijk genieten van de bourgondische sfeer.

Gehandicapten

Gehandicapten voorzieningen zijn aanwezig voor vakantiewoning De Klaproas. Er is een slaapkamer voor twee personen beneden met een hoog/laag bed en een aangepaste badkamer. er zijn geen drempels in de woning en ook op de badkamer is alles bereikbaar.

Geopend

Deze accommodatie is het gehele jaar geopend.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Vakantiewoningen Herlaeve. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

In de omgeving

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website