detail

Hotel en Appartement de Zevende Heerlijkheid

Dit familiehotel biedt ruime kamers, overheerlijke gerechten en een prachtige groene omgeving aan. Zeven van de elf kamers zijn uitgerust met een balkon/terras en een panorama uitzicht op de Gulpvallei. 

Van het prachtige uitzicht kun je tevens genieten aan het ontbijt, tijdens de borrel en/of diner vanuit de serre, of een plek bij de haard in het restaurant. 

Een paradijs voor golfliefhebbers, wandelaars en fijnproevers. Slenaken is vijftien kilometer van Maastricht, Aken en Valkenburg gelegen.
+9

Accommodatie


Zeven van de elf kamers hebben een prachtig uitzicht op de Limburgse bossen en weiden én een eigen terras of balkon. De kamers verschillen van een basisuitrusting tot junior suites.
Alle kamers beschikken over een eigen toilet en douche of een bad/douche combinatie. Heb je specifieke wensen voor aparte bedden of een tweepersoonsbed? Neem dan contact op!
Sinds kort is er ook een spiksplinternieuw appartement beschikbaar, neem een kijkje op de website voor meer informatie.

Eten & drinken


In de ochtend wordt er een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd, voor ieder wat wils! Overdag kun je terecht voor een lekkere kop koffie met Limburgse vlaai of heerlijke borreltapas.
's Avonds is er de mogelijkheid zelf gerechten te kiezen van de à la carte kaart of je te laten verrassen met een drie- of viergangen verrassingsdiner van de chef. Raadpleeg de website of facebook voor meer informatie.

Oplaadpunt voor e-bike


Er is een oplaadpunt voor je e-bike aanwezig.

Oplaadpunt voor auto


Een oplaadpunt voor auto's is aanwezig

Parkeren


Openbaar parkeren is gratis. Bij het hotel zijn parkeerplaatsen voor je aanwezig. Reserveren is niet noodzakelijk.

Toegankelijkheid


In het restaurant is er een ruim toilet dat toegankelijk is voor rolstoelgebruikers.

Huisdieren


In overleg zijn je huisdieren op bepaalde kamers toegestaan. Neem contact op voor meer informatie.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Hotel en Appartement de Zevende Heerlijkheid. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Hotel en Appartement de Zevende Heerlijkheid

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!