Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Buitenplaats Kasteel Wijlre

Wijlre Bezoek website Direct boeken

Buitenplaats Kasteel Wijlre

Buitenplaats Kasteel Wijlre Kerkpad, In de Beemden 1Wijlre 043-4502616 Stuur e-mail Naar de website
Op de buitenplaats zijn vijf eeuwen natuur en cultuur met elkaar verweven; het kasteel uit de zeventiende eeuw, het Koetshuis uit de achttiende eeuw, het ontwerp van tuinen en het park uit de negentiende eeuw, de vaste kunstwerken uit de twintigste eeuw en het kunstpaviljoen Hedge House en de hedendaagse kunsttentoonstellingen uit de eenentwintigste eeuw. 

In de lente, zomer en herfstmaanden kun je in het Hedge House en het Koetshuis van wisselende tentoonstellingen en projecten genieten.

Momenteel is de buitenplaats gesloten in verband met de jaarlijkse wintersluiting. Raadpleeg de website voor de actuele openingstijden en lopende tentoonstellingen.

Met je geldige Museumkaart geniet je gratis entree bij buitenplaats Kasteel Wijlre. De tentoonstellingsgids is inbegrepen.

Overzicht

Adres
Kerkpad, In de Beemden 1, Wijlre
043-4502616
Openingstijden en tarieven

Momenteel gesloten. Raadpleeg de website voor de actuele openingstijden en lopende tentoonstellingen.

Gehandicapten

De tuin en de begane grond van het Koetshuis zijn voor rolstoelgebruikers toegankelijk. Het paviljoen Hedge House is via een trap of een steile hellingbaan toegankelijk.

Tickets

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Buitenplaats Kasteel Wijlre. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website