Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

FarmCamps De Verloren Kost

Gulpen Bezoek website

FarmCamps De Verloren Kost

FarmCamps De Verloren Kost Verlorenkostweg 1Gulpen 088-8889188 Stuur e-mail Naar de website
FarmCamps De Verloren Kost is een kleinschalig agrarisch bedrijf met een passie voor paarden en pony’s. Op de boerderij, middenin het prachtige heuvellandschap van Limburg, logeer je in één van de prachtige luxe Barntenten van FarmCamps en geniet je van de activiteiten op de boerderij. De Verloren Kost biedt naast de mogelijkheid om te komen logeren ook losse ponylessen aan in kleine groepen voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Daarnaast wordt er regelmatig een spannende bosrit gemaakt en wil je een paard stallen, dan ben je bij De Verloren Kost ook aan het goede adres. Het is een unieke locatie met rust en ruimte voor jezelf en het paard, persoonlijke aandacht en heel veel pony pret. 

Pony pret 
Pony pret bij FarmCamps De Verloren Kost is meer dan alleen pony rijden. De lessen worden verzorgd door Annemarie. Zij heeft jarenlange ervaring in het rijden van paarden en is gediplomeerd docent. De lessen zijn kleinschalig, recreatief en speels van opzet met veel aandacht voor zowel kind als dier. De lessen zijn geschikt voor maximaal 6 tot 8 kinderen in de leeftijdscategorie van 6 tot 12 jaar. 

De pony’s worden voor elke les door de kinderen uit de wei gehaald, waarna ze worden gepoetst en klaargemaakt voor de les. Vervolgens wordt er gereden in de buiten manege, in kleine groepjes en op ieders eigen tempo. Na afloop van de les staat er een drankje en een snoepje klaar. Ouders kunnen onder het genot van een kop koffie aan de rand van de bak, de capriolen van hun zoon of dochter bekijken. De lessen zijn afwisselend en elke week weer anders. Ooit een stoelendans met een pony gedaan? Het kan bij FarmCamps De Verloren Kost! 

Faciliteiten op de boerderij 
Gedraineerde buitenbak (40 bij 20 meter).
Ruime, goed verlichte boxen (3 bij 3 meter). 
Wasplaats.
Weidegang, het paard verblijft als het weer het toelaat de gehele dag op een ruime wei. De paarden worden in kleine groepen of individueel op de wei gezet. 
Ruime, afsluitbare zadelkast aanwezig.
Mogelijkheid tot stalling van een paardentrailer.
Ruim voldoende parkeergelegenheid.

Overzicht

Adres
Verlorenkostweg 1, Gulpen
088-8889188
Openingstijden en tarieven

De tenten van FarmCamps De Verloren Kost zijn te huur vanaf Pasen tot en met de herfstvakantie. Voor openingstijden van de manege, stallen en horeca kun je het beste direct contact opnemen met boerin Annemarie via 043-4500135 of kijk op de website.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar FarmCamps De Verloren Kost. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Meer van FarmCamps De Verloren Kost

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website