Workshops brood en Limburgse vlaai bakken

Reijmerstok Bezoek website

Workshops brood en Limburgse vlaai bakken

Workshops brood en Limburgse vlaai bakken Bakster, Brede Hoolstraat 12Reijmerstok 0639857663 Stuur e-mail Naar de website
Bij Bakster in Reijmerstok, kun je terecht voor een workshop brood, vlaai, of pizza bakken. Alle producten worden met ambachtelijk gemalen Kollenberger spelt, bio rogge, haver of gerst van de Commandeursmolen in Mechelen gebakken.

Als de groepen groot genoeg zijn dan worden alle producten in de houtgestookte oven afgebakken. Ook bij individuele inschrijvingen. Er kunnen ook lactose vrije vlaaien gebakken worden. Wel graag van tevoren melden.

Een bijzondere en inspirerende activiteit om samen met je familie, collega’s, of vrienden te doen. Individuele aanmeldingen zijn ook mogelijk. Raadpleeg daarvoor de data op de website.

Rijste-, kers-, appel-, kruisbessenvlaai, pudding-kruimelvlaai, Linzer taart, pruimenvlaai in augustus, gevulde speculaas rond sinterklaas, kerststol in de adventstijd, Paasvlecht met pasen, (Duits) zuurdesembrood, (Franse) stokbroden, Limburgs roggebrood, fougasse, pizza. 
Vraag naar de mogelijkheden voor je familie-, vrienden-, of bedrijfsuitje.

Overzicht

Adres
Bakster, Brede Hoolstraat 12, Reijmerstok
0639857663
Openingstijden en tarieven

Geïnteresseerden kunnen het hele jaar door boeken, om vanaf 9.30 uur of vanaf 14:00 uur te starten. Met groepen kunnen ook andere tijden afgesproken worden.


Kosten: 
Alle workshops bij Bakster thuis zijn inclusief koffie/thee en gebak. 
Kerststol bakken: € 32,50 per persoon. 
Gevulde speculaas: € 34,50 per persoon.
Vlaai bakken: € 25,- per persoon.
Rijst- of pruimenvlaai bakken: € 29,50 per persoon.
Brood bakken: € 30,- per persoon. 
Duur: 2,5-3 uur.

Cadeaubonnen voor een workshop zijn ook verkrijgbaar.

Gehandicapten

De workshops vlaai bakken zijn ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Graag van te voren aangeven, zodat daarvoor in de juiste ruimte gewerkt kan worden. Er is geen invalidentoilet aanwezig.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Workshops brood en Limburgse vlaai bakken. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website