Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Workshops brood en Limburgse vlaai bakken

Reijmerstok Bezoek website

Workshops brood en Limburgse vlaai bakken

Workshops brood en Limburgse vlaai bakken Bakster, Brede Hoolstraat 12Reijmerstok 0639857663 Stuur e-mail Naar de website
Bij Bakster in Reijmerstok of bij de Frankenhofmolen in Vaals, kun je terecht voor een workshop brood, vlaai, of pizza bakken. Alle producten worden met ambachtelijk gemalen Kollenberger spelt, bio rogge, haver of gerst van de Commandeursmolen in Mechelen gebakken.

Als de groepen groot genoeg zijn dan worden alle producten in de houtgestookte oven afgebakken. Zowel voor groepen als bij individuele inschrijvingen. Er kunnen ook lactose vrije vlaaien gebakken worden. Wel graag van tevoren melden.

Een bijzondere en inspirerende activiteit om samen met je familie, collega’s, of vrienden te doen. Bij Bakster wordt er maximaal met zes personen gewerkt en in de Frankenhofmolen met groepen vanaf acht deelnemers. De maximale groepsgrootte is afhankelijk van de op dat moment geldende maatregelen.

Individuele aanmeldingen zijn ook mogelijk. Raadpleeg daarvoor de info op de website.

Rijste-, kers-, appel-, kruisbessenvlaai, pudding-kruimelvlaai, Linze taart, (zuur-)desembrood, (Franse) stokbroden, Limburgs roggebrood, fougasse, en de overheerlijke pizza's het gehele jaar door. 

Pruimenvlaai in augustus en eventueel september, gevulde speculaas rond Sinterklaas, kerststol in de adventstijd, paasbrood uit de streek met Pasen. Vraag naar de mogelijkheden voor je familie-, vrienden-, of bedrijfsuitje.

Overzicht

Adres
Bakster, Brede Hoolstraat 12, Reijmerstok
0639857663
Openingstijden en tarieven

Geïnteresseerden kunnen het hele jaar door boeken. Start: 9:00 uur/9.30 uur of 14:00 uur. Voor groepen vanaf zes personen zijn ook andere tijden mogelijk.


Alle workshops bij Bakster thuis zijn inclusief koffie/thee en gebak. 
Kerststol: € 37,50 per persoon. 
Gevulde speculaas: € 39,50 per persoon.
Vlaai bakken: € 29,50 per persoon.
Rijstevlaai: € 34,50 per persoon.
Pruimenvlaai: € 29,50 per persoon.
Brood: € 35,- per persoon. 
Duur: 2,5-3,5 uur.

Cadeaubonnen voor een workshop zijn ook verkrijgbaar.

Gehandicapten

De workshops vlaai bakken zijn ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Graag van te voren aangeven, zodat daarvoor in de juiste ruimte gewerkt kan worden. Er is geen invalidentoilet aanwezig.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Workshops brood en Limburgse vlaai bakken. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website